Ontzorgen & Administratie, Loonadministratie en ICT

Ontzorgen & Administratie

Evelyn Poirters- Vugs ( Administratiekantoor Van Keulen & Co. B.V.)

151028-001

 

 

 

 

 

 

Wij werken samen met Administratiekantoor Van Keulen & Co. B.V. Uw volledige bedrijfsadministratie van bonnetje tot BTW aangifte is bij hen in goede handen.

Administratiekantoor Van Keulen & Co. B.V. heeft 30 jaar ervaring in het voeren van bedrijfsadministraties. Desgewenst kan Administratiekantoor Van Keulen & Co. B.V. uw administratief ontzorgen door het ordenen en boeken van uw administratie en eventueel het verzorgen van het betalingsverkeer.

Loonadministratie

Jeroen Cools ( Cools Loonadministratie)

151028-002

 

 

 

 

 

Loonadministratie is een vak apart.

Dat doe je er niet zomaar bij.

Wij werken samen met Cools Loonadministratie. Jeroen Cools heeft zo’n 15 jaar ervaring op het gebied van loonadministraties en is volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving. Naast de verzorging van de loonadministratie ( waarbij de gegevens ook online aangeleverd kunnen worden) bestaan de werkzaamheden in toenemende mate uit een adviserende en signalerende functie.

 

ICT 

Peter van der Donk  (Softinc)

Voor vragen op automatiseringsgebied kunnen wij terugvallen op Softinc.

Peter van der Donk heeft een brede ervaring op automatiseringsgebied en heeft herhaaldelijk klanten van ons bijgestaan bij het maken van de juiste keuze danwel het oplossen van ICT problematiek.

 

Dit alles in één pand; wij delen ons kantoorpand en dat draagt bij aan een snelle en soepele afhandeling.

 

Recent Posts